Begonnen bij Parlante

Op 10 januari kondigde Margot via Facebook aan dat ik het team van Parlante kwam versterken.

Het officiële begin van Ruijterlijk

Een eigen bedrijf begint natuurlijk bij het inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Dat gebeurde op 6 september 2018 in Eindhoven en is dus de officiële start van Ruijterlijk.

Getrouwd in Thorn

Op 16 december 2017 zei ik ‘ja’ tegen mijn vrouw tijdens een ceremonie in kasteelhoeve De Grote Heggen in Thorn. We moesten de volledige bruiloft in 5 weken regelen, omdat mijn schoonvader het anders niet zou halen. Meer informatie over de voorbereidingen vind je op bruiloft.michielderuijter.com.

Begonnen als tekstschrijver bij 50five

Wat kunnen smarthome-producten betekenen in jouw leven? Bij 50five ben ik verantwoordelijk voor de contentmarketing: het gaat niet om de producten, maar om het verhaal achter de producten. Dat vertel en beschrijf ik via blogs, artikelen, persberichten en magazines.

Begonnen als tekstschrijver/PR-adviseur bij LEWIS

Als PR-adviseur en tekstschrijver was ik dagelijks bezig met het beschrijven van verhalen vanuit de klant. Ik schreef veel blogs en persberichten voor specifieke doelgroepen, leerde schrijven als ghostwriter (overtuigen uit naam van anderen) en volgde de cursus speechschrijven bij Lars Duursma. 

Studie Journalistiek in Tilburg

Tijdens mijn verblijf in Spanje kreeg ik regelmatig te horen dat ik leuke verhalen schreef over mijn verblijf daar. Ik besloot om journalistiek te gaan studeren, zodat ik van mijn hobby mij beroep zou kunnen maken.

Geboren in Mierlo

Op 6 september 1982 zag ik het levenslicht als zoon van Geert de Ruijter en Carla Bakx in Mierlo.