Categories: Ceremonie

Michiel

Share

Samen gelukkig zijn is makkelijk als het goed gaat. Je leert pas echt wat je aan elkaar hebt en hoe sterk je bent, als het minder goed gaat. Er zijn heel veel momenten geweest dat ze de handdoek in de ring hebben kunnen gooien, dat ze ermee konden stoppen, maar ze hebben bewust voor elkaar gekozen om bij elkaar te blijven. En juist daarom passen Lennert en Claudia echt zo goed bij elkaar.

Stralend op hun eigen festival

Deze ceremonie stond vol mooie verhalen over het stel, de liefde voor elkaar en de liefde voor hun vrienden. Al was het door diezelfde vrienden bijna fout gelopen tussen deze twee. Tegen Claudia werd letterlijk gezegd dat ze met iedereen iets mocht krijgen, behalve met hém. En toch kwamen ze samen met dit prachtige huwelijk als resultaat. Dolgelukkig, stralend, op hun eigen festival met alleen maar geliefde gasten.

Dreunende liefdesliedjes

Ze kwamen elkaar tegen op een feestje van Back 2 School in de Outland. Een beruchte discotheek in Rotterdam. Daar was een feest aan de gang waar Lennert met zijn vrienden was. Zijn vrienden waren meer van de hardcore en dus blijven zij in die zaal genieten van hun ‘muziek’. Claudia was daar toevallig ook die avond, met haar vrienden. Zij genoot meer van hardstyle, een iets mindere variant herrie, en bleef dus ook vooral in die zaal. 

Ieder rondje was anders

Lennert liep toevallig een beetje rond te dwalen, want ieder rondje was op dat moment anders en toen zag hij daar opeens een heel mooie verschijning. Geen idee welke kleur haar ze op dat moment had, of hoe bijzonder haar outfit was, maar Lennert kon zijn ogen niet meer van haar afhouden. Terwijl zijn vrienden bij de hardcore bleven, liep Lennert regelmatig een paar keer naar de andere zaal, omdat het toch wel heel interessant was. Ook al mocht het niet van haar vrienden…

Twee dagen feest

Het klikte dus meteen. Ze wisselden telefoonnummers uit en waren de volgende dag flink aan het msn’en en sms’en. Ook al was de bedoeling dat het maar bij een keertje zou blijven, ze wilden elkaar eigenlijk gewoon weer zien. Dus regelden ze een kaartje voor weer een avondje in die discotheek, aan de deur. Best veel moeite voor slechts één avondje samen…

Moeite doen voor de ander

Moeite doen voor de ander. Dat was tijdens die eerste ontmoeting zo, maar eigenlijk is dat een heel mooi thema gebleven tijdens de relatie. Want wie van de vrienden je het ook vraagt, ze geven allemaal aan dat Lennert en Claudia een heel mooi en bijzonder stel zijn. Hoe mooi ze als koppel zijn. Maar ook hoe ze elkaar vrijlaten om zichzelf te zijn, zonder oordeel.  

Samen alles overwinnen

Ze halen elkaar uit hun comfort zone door nieuwe dingen te leren en er samen iets moois van te maken. Want dat samen is echt heel belangrijk voor Lennert en Claudia. Ze laten elkaar vrij, maar vormen samen een topteam dat alle moeilijke zaken samen kan overwinnen. Een stel dat ervan houdt om anderen te verrassen, om dingen net wat anders te doen en om het leuk te houden voor elkaar.

Kiezen voor elkaar

En liefde in goede tijden is makkelijk, de kracht van een relatie blijkt uit de mindere tijden. En daar blinken deze twee nog meer in uit. Bij Lennert en Claudia komt namelijk altijd iets positiefs uit het negatieve. Hoe moeilijk de situatie ook is, ze komen er samen doorheen. Dit huwelijk is een bevestiging dat ze nu echt voor elkaar kiezen en voor een heel mooie toekomst samen. Na alle diepe dalen, begint vandaag een hoogtepunt dat nog heel hun leven zal duren.

Gaan jullie trouwen en willen jullie ook zo’n mooi verhaal waarin jullie de ster zijn?

Ja, ik wil…

Leave A Comment

Related Posts