Geboren in Mierlo

6 september 1982

Op 6 september 1982 zag ik het levenslicht als zoon van Geert de Ruijter en Carla Bakx in Mierlo.

Lees meer

Studie psychologie in Utrecht

1 september 2001

Studie psychologie in Maastricht

1 september 2003

Studie Journalistiek in Tilburg

1 september 2006

Tijdens mijn verblijf in Spanje kreeg ik regelmatig te horen dat ik leuke verhalen schreef over mijn verblijf daar. Ik besloot om journalistiek te gaan studeren, zodat ik van mijn hobby mij beroep zou kunnen maken.

Lees meer

Begonnen als journalist bij het Eindhovens Dagblad

1 maart 2010

Begonnen als tekstschrijver/PR-adviseur bij LEWIS

1 september 2010

Als PR-adviseur en tekstschrijver was ik dagelijks bezig met het beschrijven van verhalen vanuit de klant. Ik schreef veel blogs en persberichten voor specifieke doelgroepen, leerde schrijven als ghostwriter (overtuigen uit naam van anderen) en volgde de cursus speechschrijven bij Lars Duursma. 

Lees meer

Getrouwd in Thorn

16 december 2017

Op 16 december 2017 zei ik ‘ja’ tegen mijn vrouw tijdens een ceremonie in kasteelhoeve De Grote Heggen in Thorn. We moesten de volledige bruiloft in 5 weken regelen, omdat mijn schoonvader het anders niet zou halen. Meer informatie over de voorbereidingen vind je op bruiloft.michielderuijter.com.

Lees meer

Begonnen bij Parlante

10 januari 2018

Op 10 januari kondigde Margot via Facebook aan dat ik het team van Parlante kwam versterken.

Lees meer

Begonnen als tekstschrijver bij 50five

1 juni 2018

Wat kunnen smarthome-producten betekenen in jouw leven? Bij 50five ben ik verantwoordelijk voor de contentmarketing: het gaat niet om de producten, maar om het verhaal achter de producten. Dat vertel en beschrijf ik via blogs, artikelen, persberichten en magazines.

Lees meer

Het officiële begin van Ruijterlijk

6 september 2018

Een eigen bedrijf begint natuurlijk bij het inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Dat gebeurde op 6 september 2018 in Eindhoven en is dus de officiële start van Ruijterlijk.

Lees meer

Klik hier voor meer informatie ‘Over Ruijterlijk‘, lees meer over mijn ‘Aanpak‘, neem een duik in mijn blogs of neem contact met me op.