‘Wat een leuke baan heb jij’, waren mijn woorden aan Margot van ‘Parlante – The Power of Stories‘ toen ze bij ons thuis op bezoek kwam om onze eigen huwelijksceremonie door te spreken.

Als tekstschrijver en voormalig journalist ben ik namelijk opgeleid om mensen te interviewen en om er een aantrekkelijk verhaal van te schrijven dat gericht is aan een groter publiek. En wat is er nu mooier dan gelukkige mensen interviewen over hun liefdesverhaal en dat zo mooi mogelijk vertellen tijdens de meest bijzondere dag uit hun leven?

De tijd vloog voorbij die avond en de klik was blijkbaar wederzijds. Wij vonden de aanpak van Margot perfect voor ons verhaal en Margot was onder de indruk van de manier waarop wij ons liefdesverhaal vertelden en beschreven op onze huwelijkswebsite.

Het beschrijven van zo’n verhaal is gewoon een onuitputtelijke bron van romantische anekdotes en informatie. Als tekstschrijver is dat natuurlijk goud waard. Dat is ook de reden waarom ik meteen enthousiast raakte toen Margot vroeg of ik haar team wilde komen versterken. 

Margot: “Michiel trouwde ik afgelopen december met zijn grote liefde. En vrij snel wisten wij alledrie: dit is echt iets voor Michiel! Ik was op zoek naar iemand om het team te versterken en hij past perfect in dat plaatje, met zijn baan als tekstschrijver en zijn ervaring met speechen.”

En nu zijn we een team! Storytellers die bij Parlante passen, die zoek je niet, die kruisen je pad. Dat betekent dat ze helemaal werken en vertellen volgens het Parlante-concept.

Wat is dan precies het Parlante- concept: iedereen meenemen in jĂșllie verhaal. We schrijven vanuit storytelling en passie, we weten hoe we een verhaal pakkend moeten schrijven, we weten hoe we moeten vertellen met impact.

Kijk voor meer informatie over Parlante op www.parlante.nl.