De huwelijksceremonie is het samenspel van meerdere partijen die perfect op elkaar aansluiten om er een onvergetelijk moment van te maken. Het is dus belangrijk dat leveranciers goed met elkaar samenwerken, zodat het bruidspaar (en de ceremoniemeester natuurlijk) optimaal en stressvrij kunnen genieten van hun moment.


Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan een videograaf om de onvergetelijke dag op bewegend beeld vast te leggen? Heb je al iemand voor de make-up? Wil je kijken of je een betere klik hebt met een andere spreker? Dit zijn mijn suggesties voor jou:

Moving Filmworks

 
Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen; huwelijksvideo’s van gelukkige stellen die lijken op echte filmsterren. Dat is waar de gasten van Moving Filmworks je mee kunnen helpen. Dave en Ruurd leggen het verhaal van jullie dag vast, zodat het een herinnering wordt voor het leven! En ja, zij hebben ook mijn eigen bruiloft gefilmd, dus ik weet wat ze kunnen…


Parlante

 
Zonder Margot van Parlante had ik deze stap nooit gemaakt. Ze was de spreker op mijn eigen bruiloft en dat deed ze fantastisch: het was een heel mooie, luchtige en persoonlijke ceremonie. Echt een aanrader!


Lees hier meer ‘Over Ruijterlijk‘, bekijk mijn Aanpak, lees mijn blogs¬†of neem contact op met me.