Wat anderen vonden van Ruijterlijk?

Ik kan boeken vol typen met wat ik doe, maar het is natuurlijk ook waardevol om anderen aan het woord te laten. Op deze pagina vind je de recensies van de stellen die ik heb mogen trouwen.

Wil je zelf een recensie achterlaten? Klik dan hier.

Lees hieronder wat anderen vinden van mij als ceremoniespreker:

Michiel maakte het perfect!

Rated 5 out of 5
13 juni 2021

Michiel heeft een prachtige ceremonie verzorgt voor onze bruiloft. Michiel was spontaan, gezellig, grappig op een luchtige manier. Hij heeft ook in de voorbereidingen met vrienden en familie gesproken om een goed mogelijk beeld over ons en ons verhaal te krijgen. Zonder hem zou onze dag niet perfect zijn geweest! Een echte aanrader als je nog een ceremonie spreker zoekt!

Marsha en Theo

WOW!

Rated 5 out of 5
6 september 2019

Wauw niet te omschrijven hoe mooi en puur! Lieve aanstaande bruidjes, als jullie een trouwambtenaar zoeken dan kan ik je echt Michiel aanraden. Vanaf het eerste contact zo’n goed gevoel gehad en hij heeft dit meer dan waar gemaakt. Hoe hij kan verwoorden naar alle gasten wat wijeigenlijk willen zeggen pfff gewoon weer kippenvel. Hij neemt alle tijd voor je, luistert heel goed en je hebt ook echt het gevoel dat het goedkomt. De vrienden en familie heeft hij wat informatie gevraagd en vooraf is er al een hoop lol geweest waar wij natuurlijk niks van wisten. Ook onze geloften hij heeft gelezen en daar goede feedback op gegeven. We hebben zoveel emotie gezien tijdens de ceremonie van tranen tot een luid gelach, echt Michiel zonder jou was dit niet zo mooi gelukt. We zijn al behoorlijk wat keren gast geweest op een bruiloft en dat statige en grapjes maken om grappig te zijn en die niet overkomen nou dat wilde wij echt niet. Maak je bij Michiel maar geen zorgen, dat is totaal van een andere orde en met zoveel liefde en passie. De gasten hebben persoonlijk op de dag al onwijs veel complimenten gegeven aan Michiel maar ze hebben het er nu 2 weken later nog over hoe bijzonder en oprecht het was. Lieve Michiel, jeetje man wat ben je goed in wat je doet. Ik hoop dat er nog heel veel bruidsparen mogen genieten van jouw geweldige bijdrage aan hun mooiste dag.

Claudia

Antwoord van Ruijterlijk - Ceremoniespreker & Verhalenverteller

Een mooi verhaal voor een mooi stel op een heel mooie datum! Wat een eer dat ik jullie verhaal mocht vertellen op mijn verjaardag.

Fantastisch!

Rated 5 out of 5
29 oktober 2018

Fantastische ervaring gehad met Michiel als ceremonieverteller. Heel veel felicitaties gekregen van de genodigden over het verhaal van Michiel: sympathiek, leuk, vlot, humoristisch. Sterk hoe goed hij ons getypeerd heeft ondanks het beperkt aantal uren dat we mekaar ontmoet hebben. Een echte aanrader! Wij houden er alvast een bijzondere en warme herinnering aan over en zijn blij dat we de beslissing genomen hebben om te kiezen voor Michiel.

Wim

Antwoord van Ruijterlijk - Ceremoniespreker & Verhalenverteller

Dank je wel voor deze mooie woorden, Wim!

A memorable day!

Rated 5 out of 5
29 oktober 2018

What can I say. Michiel & Parlante, The Power of Stories are wonderful. I can honestly say that we couldn’t have been happier with our cermony. Michiel met with us & took the time to listen to our story. He transformed it into something very special, which in turn set a great tone for the rest of the day. Did I mentioned that we had a little extra challenge for Michiel? We needed a bilingual cermony. I can confidently say that he rose to the challenge. Both families and friends on both sides were impressed! It was such a memorable day. Thank you Michel for the amazing memories.

Wesley & Sarah

Antwoord van Ruijterlijk - Ceremoniespreker & Verhalenverteller

It really was an honour to host your ceremony and to share your story in Dutch and in English! 🙂

Laat hier een recensie achter:

Wat vond je van mij als jullie ceremonieel huwelijksspreker voor jullie verhaal?